Legyél Faberlic szépségtanácsadó!

Mi a Faberlic munka lényege

Faberlic munka lényege, hogy vevőket és olyan munkatársakat szerezz a Faberlic cégnek, akik szintén vevőket és munkatársakat szereznek a cégnek.

Így a vevőkből és a munkatársakból egy egész hálózat fog kiépülni alattad. A hálózatod minden egyes tagjának vásárlása beleszámít a Te havi teljesítményedbe és jutalékod, ami adott kampányban megillet téged. Ezt hívják az MLM hatástöbbszöröző erejének.

Hogyan tudsz vevőket szerezni a Faberlicnek?

Mindenekelőtt próbáld ki a Faberlic termékeket, biztos vagyok benne, hogy sok kedvencre lelsz közöttük. Ha kell segítség, hogy miket próbálj ki először, akkor keress nyugodtan! Miután megszeretted a Faberlic termékeket, akkor már jó szívvel tovább fogod tudni ajánlani őket másoknak is az ismeretségi körben. 

Csak adj körbe pár katalógust, hogy nézegessétek meg a barátnőid, kolléganőid, ismerőseid, hogy milyen izgalmas dolgok vannak benne. Nincs az a nő, aki ellen tud állni egy 275 oldalas, igényes csajos cuccokkal teli Faberlic katalógus.

Az első vevőd valószínűleg a közeli ismerőseidből fog kikerülni. Könnyen lehet, hogy az első pár munkatársad is. Velem is ez történt. 

Hogyan szerezz munkatársakat a Faberlicnek?

Legfontosabb, hogy minden munkatárs egyben vevő is. Sőt, a munkatárs az egyik legbiztosabb vevő, mert ő érdekelt a terméktapasztalatok gyűjtésében és a rendszeres vásárlásban. Így mindenképp érdemes munkatársak keresésével is foglalkoznod.

Vevőből munkatárs

A vásárlóidat könnyen lehet, hogy érdekli a munkalehetőség is. Erre egyszerűen elég csak rákérdezni időnként, amikor már többedjére vásárolnak.

Ha neked csillog a szemed és lelkes vagy, szívesen fognak hozzád csatlakozni az ismerősök, később pedig az idegenek is.

Mennyi pénzt lehet a Faberlickel keresni?

Itt most röviden összefoglalom, hogy a Faberlic munka mennyi pénzt is hozhat neked a konyhára

20-26% árrés: Minden regisztrált Faberlic tag a katalógus árhoz képest 20-26% kedvezménnyel vásárolhat a Faberlic webárúházban. Ha direktben eladod valakinek a terméket, megmarad neked a 20-26%.

Csoport összpontszáma: Minden eladott terméknek van egy pont értéke.  Az alattad kiépülő teljes hálózat és a saját vásárlásodat alapján elért összes pont együtt a csoportod összpontszáma.

Százalékos jutalék, jutalék szint: A csoportod által elért összpontszám alapján határozzák meg a jutalék szintedet.
100pont-3%
200pont-6%
600pont-9%
1000pont-12%
1500pont-15%
2000pont-19%
3000pont-23%
További jutalékok, bónuszok: a 22%-os szint elérése után további feltételek megléte esetén ún. igazgatói jutalékra is jogosult vagy. Illetve időről időre ír ki a cég különféle feltételekhez kötött bónuszokat, de az összeget és a feltételeket mindig az adott kiírás határozza meg. Ezek a bónuszok, konkrét pénzösszegek, jutalom utazások, BMW autók lehetnek.

Hogyan tovább?

Nyugodtan írj email-t, hívj fel telefonon: Lukács Csilla +36/30-657-3058 vagy írj email!

Ha nincs kérdésed, akkor irány a regisztráció. A regisztrációdat követő 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot emailben.